Vanaf  2  april werd de Belgische risicogroep van 18 tot en met 64 jaar geactiveerd en doorgestuurd naar de overheid vanuit ons medisch programma. Indien uw mail adres bekend is in het dossier ontving U hierover een bericht vanuit onze praktijk. Indien u geen mail ontvangen heeft, kan u vanaf 8 april zelf nazien of u bent geselecteerd als risico-patient op www.myhealthviewer.be 

Later wordt U automatisch uitgenodigd door het vaccinatiecentrum volgens leeftijd en volgens risicogroep. U hoeft daarvoor niets meer te ondernemen.

Vragen en info over de vaccinatie  via www.laatjevaccineren.be of bellen met het vaccinatiecentrum dat aan je locatie gebonden is. 

Patiënten die gedomiciliëerd zijn in Nederland en een Belgische arts hebben dienen telefonisch contact te nemen met de GGD voor hun vaccinatie op tel. 0113249330 zodra hun doelgroep aan de beurt is . Volg hiervoor de media.  Risicogroepen gaan voor. Gelieve dit ook aan te geven aan de GGD.

We werken enkel met "no reply" mails ter info en met Helena care voor persoonlijke berichten. Andere mails worden niet behandeld. U maakt dan best voor overleg of onderzoek een afspraak.

 

Dr. Van de Vyver Andreas

Dr. Van de Vyver Andreas

Als huisarts-in-opleiding kan U vanaf 1/10/2020 bij mij terecht voor algemene geneeskunde voor kinderen en volwassenen.  

 

Binnen de huisartsgeneeskunde heb ik bijzondere interesses voor cardiologie, pneumologie, reumatologie, ouderenzorg en psychiatrische zorg.   

 

Verder kan U bij mij terecht voor:  

  • Gezondheidscheck-up. Vroegtijdige opsporing van kanker. 
  • Bloed afnemen en macroscopisch urine onderzoek. 
  • Preoperatieve onderzoeken: film van het hart (EKG) en bloed trekken. 
  • Vaccinaties. 
  • Wondhechting. 
  • Bevriezen van wratten. 

 

Bijkomende opleidingen en bekwaamheden: 

  • Electrocardiografie.
© 2021 doktervanlandeghem.be - Privacy - Alle rechten voorbehouden