Patiënten met symptomen van infectie moeten een telefonische afspraak maken. Het dragen van een masker is nog steeds verplicht alsook het ontsmetten van de handen bij het binnenkomen en het buitengaan. Houd afstand.

Griepvaccinaties worden gegeven op 12 november.Graag uw uitnodiging (Nederlandse patiënten) of griepspuit meebrengen. MAAK EEN TELEFONISCHE AFSPRAAK. Op dit vaccinatiespreekuur worden geen gewone consultaties gedaan.

De griepvaccinatie kan ook ter gelegenheid van een normale consultatie gegeven worden, tussen eind oktober en eind november.

 

Dr. Goossens Evy

Ik stel mezelf graag voor als gemotiveerde, rustige en empathische huisarts in opleiding. Vanaf 1 oktober 2021 kan u bij mij terecht voor de algemene huisartsgeneeskunde.

 

Mijn interesses liggen vooral bij endocrinologie, allergologie, dermatologie, gynaecologie en preventieve geneeskunde. Ik vind het ook zeer fijn om naast volwassenen ook kinderen en jongeren over de vloer te hebben.

 

Verder kan U bij mij terecht voor:

- preventieve geneeskunde: screening naar baarmoederhals-, borst- en dikkedarmkanker, cardiovasculair risicomanagement, vaccinaties, screening naar SOA’s, screening naar abdominaal aorta aneurysma.

- allergieën

- endocrinologie (diabetes en schildklierproblemen)

- bloedname en urineonderzoek

- wondhechtingen

- spirometrie

- ECG

- bevriezen van wratten

- rookstop begeleiding

 

Bijkomende opleidingen en bekwaamheden:

- elektrocardiografie

© 2021 doktervanlandeghem.be - Privacy - Alle rechten voorbehouden